Politica returnare produse

Returnarea produselor se face confom prevederilor legale stipulate in ordonanta nr. 130/31.08.2000 completata prin legea nr. 51/21.01.2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

Pentru a returna un produs trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de hd@sargon.ro. Vor fi luate in considerare doar cererile scrise.

Contravaloarea produsului returnat va fi inapoiata in termenul legal de maxim 14 zile de la data returnarii in contul bancar specificat de cumparator, sau de la sediul societatii de catre titularul facturii de achizitie

Cheltuielile de returnare (curierat etc) si comisioanele bancare vor fi suportate de catre cumparator si vor fi scazute din suma ce trebuie returnata.

Produsul trebuie returnat insotit de actele sale de achizitie in original: factura si certificat de garantie.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul si accesoriile aferente. Ambalajul de transport trebuie sa nu fie deteriorat sau inscriptionat. Nu notati adresa sau destinatarul pe ambalajul original.

Nu se pot returna produsele care prezinta modificari fizice: lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alta forma de alterare mecanica a starii originale

Ne rezervam dreptul de a refuza cererea de retur in cazul in care se abuzeaza de dreptul de retur (retururi multiple).

Conform legislatiei in vigoare politica de retur a produselor se aplica numai pentru achizitiile facute de persoane fizice.

In cazul in care produsele achizitionate sunt nefunctionale la primire vor fi inlocuite cu produse functionale, cu conditia notificarii in scris in termen de maxim 48 de ore de la primirea produsului. In situatia in care produsul nu mai este disponibil fie se va inlocui cu acordul clientului, fie se va returna contravaloarea integrala a acestuia.